20/05/2013

Les calderes Elektromet, a la Fira Construmat de Barcelona

Del 21 al 24 de maig Palets Pla d'Urgell estarà present a la Fira Construmat de Barcelona, juntament amb la marca polonesa Elektromet, proveïdora de les calderes de biomassa que l'empresa comercialitza des de l'hivern passat.

Durant els quatre dies que dura el Saló Internacional de la Construcció, l'empresa lleidatana donarà a conèixer també el seu producte estrella, les briquetes de biomassa, blocs de fusta compactada que funcionen com a substituts de la llenya i el carbó.

Aquesta és la primera vegada que Palets Pla d'Urgell participa en una fira a la ciutat comtal, després d'haver exposat a la Fira Natura de Lleida i la Fira de Medi Ambient de Tàrrega, durant el 2011 i 2012. Els assistents a Construmat podran conèixer els beneficis de les calderes de biomassa Elektromet (amb una potència que varia des dels 15KW fins als 200KW) i podran veure una exposició de briquetes de biomassa.

Més de 620 empreses exposaran a l'edició d'aquest any de Construmat, que aquest cop es proposa facilitar a les empreses de la indústria de la construcció, especialment a les petites i mitjanes, la possibilitat d'accedir als mercats internacionals més dinàmics per compensar la debilitat del mercat interior.

Amb aquest objectiu, la fira ha organizat per primer cop a la història un Fòrum Contract, on es presentaran en exclusiva un total de 170 projectes constructius de les economies emergents. En paral·lel a aquesta iniciativa, el saló també ha apostat per la rehabilitació i l'eficiència energètica com a instruments per a dinamitzar el mercat nacional.Seguiu-nos a: 

 

La nostra web utilitza galetes per a què l'experiencia de navegació sigui òptima. Si continua navegant está acceptant la nostra política de galetes