Política de galetes

Utilitzem galetes per a facilitar l'ús de la nostra pàgina web. Les galetes són petits arxius de text que el seu navegador enmagatzema al disc dur del seu ordinador i que són necessàries per a un òptim funcionament del nostre web.

Les utilitzem per entendre millor la manera en què s'usa la nostra pàgina web y d'aquesta manera poder millor el seu procés de navegació.

Les galetes són el referent que ens indica, per exemple, si una pàgina de la nostra web ha estat visitada amb anterioritat, o si la seva visita es nova o recurrent.

Les galetes que utilitzem no enmagatzemen cap tipus de dades personal, ni cap tipus d'informació que pugui identificar-lo.

En cas de no voler rebre cap galeta per part del nostre web, si us plau configuri el seu navegador per a què les borri del disc dur del seu ordinador, les bloqueji o l'avisi en cas d'instal·lació de les mateixes.


Seguiu-nos a: 

 

La nostra web utilitza galetes per a què l'experiencia de navegació sigui òptima. Si continua navegant está acceptant la nostra política de galetes