Història

Palets Pla d'Urgell va néixer l'any 1996 com una empresa familiar dedicada a la recollida, selecció i reparació de palets usats. El respecte creixent de les persones i els governs pel medi ambient va fer que augmentés l'interès per desenvolupar activitats sostenibles i creixés el mercat del reciclatge de fusta.

Paral·lel a aquest desenvolupament, ha prosperat Palets Pla d'Urgell, que amb el temps ha incorporat productes innovadors fruit de la gestió dels residus de fusta. Aquest és el cas de les briquetes de biomassa, una aposta renovable per estalviar en calefacció, o les serradures per a llit d'animals.

Quinze anys després de fundada, Palets Pla d'Urgell és avui una empresa reconeguda per les certificacions ISO 9001 i ISO 14001 i autoritzada com a Gestor de Residus per l'Agència de Residus de Catalunya, amb el codi E.936.06.

Palets Pla d'Urgell té alhora una funció clarament definida i que s'ha convertit en lema de la nostra tasca: Donem més vida a la fusta! Perquè només així donarem més vida al planeta.

Missió

Contribuir a preservar la massa boscosa del planeta a través del reciclatge de la fusta i l'elaboració de productes renovables derivats (conscients de que l'esforç d'avui és una inversió de futur).

Visió

Esdevenir una organització de referència en la gestió dels residus de fusta i el mercat de la biomassa a Catalunya.

Política d'empresa

Pot descarregar en format PDF el document referent a la nostra política d'empresa en l'enllaç que es mostra a continuació.


Palets Pla D'Urgell - Oficines Planta 2
La Terra
no és una herència
dels nostres pares,
sinó un préstec
dels nostres fills


Seguiu-nos a: 

 

La nostra web utilitza galetes per a què l'experiencia de navegació sigui òptima. Si continua navegant está acceptant la nostra política de galetes