04/02/2013

Iniciem la venta de calderes de biomassa

Com a part de la seva aposta per les energies renovables, Palets Pla d'Urgell ha començat a vendre calderes de biomassa, destinades a cremar briquetes de fusta, llenya, pellets o serradures.

Les calderes disponibles, de la marca polonesa Elektromet, tenen una potència que abarca des dels 15KW fins als 200KW, són fàcils d'instal·lar i acostumen a anar acompanyades d'un dipòsit d'inèrcia.

A més, ofereixen l'avantatge de ser molt més econòmiques que les calefaccions de gas-oil, propà o gas natural, degut a l'augment que han patit els preus d'aquests combustibles en els últims anys. Alhora, es poden combinar amb altres sistemes de calefacció, com ara la geotèrmia o la biomassa.

Amb la venta de les calderes de biomassa, Palets Pla d'Urgell vol proporcionar una solució econòmica a aquelles persones que ja consumeixen briquetes de biomassa, el producte estrella de l'empresa.

Les briquetes són blocs de fusta compatactada que funcionen com a substituts de la llenya i el carbó. Degut a la seva alta densitat (més de 1000kg/m3), tenen un gran poder calorífic (5.000Kcal/kg). És per això que són ideals per a consum domèstic. A més, resulten econòmics, són fàcils de transportar i gairebé no produeixen cendra.

Les persones interessades a adquirir una caldera de biomassa poden posar-se en contacte amb l'empresa al 973.58.04.75 o enviar un mail a info@paletspladurgell.cat. També poden visitar alguna de les instal·lacions que Palets Pla d'Urgell ha realitzat a l'àrea de Lleida.Seguiu-nos a: 

 

La nostra web utilitza galetes per a què l'experiencia de navegació sigui òptima. Si continua navegant está acceptant la nostra política de galetes