14/04/2013

Impartim conferència sobre calefacció amb biomassa a les Borges Blanques

El passat 28 de març dos representants de Palets Pla d'Urgell van impartir una xerrada sobre les briquetes de fusta com a combustible en calderes de llenya, carbó i biomassa a les instal.lacions de La Llena a les Borges Blanques.

La xerrada, que era gratuïta amb inscripción prèvia, va servir per explicar les característiques de les briquetes com a alternativa econòmica al gas-oil. Els participants van poder conèixer alguns dels avantatges d'aquest combustible, com ara el seu gran poder calorífic, que gairebé no produeixen cendra, que duren molt més que la llenya i que són fàcils de transportar i emmagatzemar.

Durant la xerrada es va explicar també la història de l'empresa i els diferents serveis que ofereix: reparació de palets usats i recollida de residus de fusta. Igualment, es van donar a conèixer els seus productes: estella, serradures i briquetes de fusta.

La Llena és una organització que treballa des de l'any 1998 en l'àmbit del medi ambient i que busca resoldre i gestionar millor els impactes que genera l'activitat humana i econòmica al medi ambient.Seguiu-nos a: 

 

La nostra web utilitza galetes per a qu l'experiencia de navegaci sigui ptima. Si continua navegant est acceptant la nostra poltica de galetes