05/10/2011

Assistim a la Fira del Medi Ambient de Tàrrega

Palets Pla d'Urgell va estar present a la 12a. edició de la Fira de Medi Ambient de Tàrrega, que va tenir lloc els passats 1 i 2 d'octubre. Durant la fira, per la qual van passar unes 10.000 persones, molts assistents van poder provar les briquetes de biomassa.

La Fira, la primera a la que era present Palets Pla d'Urgell, va ser inaugurada per conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, que va visitar el nostre stand. Durant l'esdeveniment els visitants van deixar escrit un desig mediambiental, que els va permetre participar en el sorteig d'un cap de setmana a les Planes de Son.

A través de la Fira de Medi Ambient, Tàrrega fomenta cada any la preservació de l'entorn natural. En els 2.000m2 d'exposicions, els assistents poden participar en conferències, tallers, demostracions, jocs, teatre, exposicions, animacions i cinema.Seguiu-nos a: 

 

La nostra web utilitza galetes per a què l'experiencia de navegació sigui òptima. Si continua navegant está acceptant la nostra política de galetes