14/03/2012

Presents a la Fira Natura de Lleida

Unes 200 persones van passar per l'stand de Palets Pla d'Urgell de la Fira Natura, que va dur-se a terme del 9 a l'11 de març a Lleida. L'esdeveniment va permetre que els assistents coneguessin els diferents productes renovables que ofereix l'empresa, com ara palets de fusta, serradures i briquetes per a calefaccions.

La Fira Natura, que aquest any arribà a la seva XIV edició, està considerada la segona del sector més important de tota Catalunya. En ella s'hi poden trobar representats diferents sectors, com ara productors ecològics i alimentació biològica, empreses dedicades a la bioconstrucció i energies renovables, ONGs, artesans, experts en medicina natural i stands de turisme sostenible, entre d'altres.

Aquesta és la segona vegada que Palets Pla d'Urgell està present en una fira, després d'haver participat el passat mes d'octubre de 2011 a la Fira del Medi Ambient de Tàrrega.Seguiu-nos a: 

 

La nostra web utilitza galetes per a què l'experiencia de navegació sigui òptima. Si continua navegant está acceptant la nostra política de galetes