23/09/2013

Presentem les calderes de biomassa a la Fira de Sant Miquel

Del 26 al 29 de setembre Palets Pla d'Urgell estarà present a la Fira Agrària de Sant Miquel de Lleida, per donar a conèixer les calderes de biomassa Elektromet i les briquetes de fusta, dues opcions econòmiques i renovables que permeten reduir la despesa en calefacció.

Durant els quatre dies que dura la fira l'empresa oferirà als visitants packs de prova de briquetes, producte que ja utilitzen moltes llars de Lleida i Catalunya. Es tracta d'un element elaborat amb fusta compactada, que té un poder calorífic molt alt (4.800 kcal/kg) i molt netes, ja que només produeixen un 0,5% de cendra i s'emmagatzemen en palets.

Palets Pla d'Urgell també donarà a conèixer la seva gamma de calderes de biomassa, una opció molt més econòmica que les calefaccions de gas-oil, propà o gas natural, en les quals es pot cremar briquetes de fusta, llenya, pellets i/o serradures.

La 59 edició de la Fira Agrària de Sant Miquel, juntament amb la 28 Fira Professional de Proveïdors de la Indústria Fructícola (Eurofruit), preveuen tenir 300 expositors i arribar als 140.000 visitants, segons va anunciar el passat mes d'agost Fira de Lleida en un comunicat.

Els organitzadors també van explicar que s'havia obtingut un 85% d'ocupació, el qual es tradueix en 19.500 metres quadrats d'un total de 23.000 de superfície neta d'exposició.Seguiu-nos a: 

 

La nostra web utilitza galetes per a què l'experiencia de navegació sigui òptima. Si continua navegant está acceptant la nostra política de galetes