20/02/2014

Participem a la Fira de Biomassa de Catalunya

Palets Pla d'Urgell estarà present a la Fira de la Biomassa Forestal de Catalunya, que tindrà lloc del 20 al 22 de febrer a Vic, per donar a conèixer la nostra aposta per les energies renovables.

La tercera edició d'aquesta fira servirà per informar sobre les briquetes de biomassa, un substitutiu de la llenya per a calefaccions, que ja utilitzen moltes llars de Catalunya degut tant a la seva comoditat com al seu alt valor calorífic que comporta una rebaixa important en el cost de la calefacció.

Durant els tres dies que dura la fira, Palets Pla d'Urgell també donarà a conèixer la seva oferta de calderes de biomassa Elektromet, un producte molt més econòmic que les calefaccions de gas-oil, propà o gas natural, en les quals es pot cremar briquetes de fusta, llenya, pèl·lets i/o serradures.

Els visitants podran conèixer els sis models de calderes de biomassa disponibles, que permeten al client aconseguir eficiències entre el 80% i el 92%. Alhora podran informar-se sobre la varietat de potències disponibles, que oscil.len entre els 15Kw i els 35Kw.

La Fira de la Biomassa Forestal de Catalunya d'enguany comptarà amb 118 expositors, un nombre superior a les anteriors edicions. Per donar cabuda a aquest augment s'ha ampliat la superfície d'exposició, tant en espai cobert com a l'aire lliure.

Els organitzadors de la fira esperen que aquesta es posicioni com la primera d'aquestes característiques a Espanya. Per això han elaborat un programa amb cinc blocs on es tractaran diversos aspectes de la biomassa, com ara la seva situació a Europa, la qualitat de la biomassa com a garantia d'èxit, els equips i oportunitats d'aprofitament tèrmic o els clústers de la biomassa a Europa.Seguiu-nos a: 

 

La nostra web utilitza galetes per a què l'experiencia de navegació sigui òptima. Si continua navegant está acceptant la nostra política de galetes