20/10/2012

El Diari el Segre destaca les qualitats de les nostres briquetes

El Diari Segre ha destacat, en el seu suplement d'octubre sobre calefaccions, el valor de les briquetes de biomassa de Palets Pla d'Urgell. En un text titulat "briquetes, calor sostenible", el diari assenyala que "davant de l'escalada de preus del combustible, el ciutadà ha dirigit la mirada cap a sistemes més econòmics i sostenibles", com ara els que aprofiten la fusta per obtenir calor.

"És el cas de les briquetes destinades a calderes de llenya i carbó", afegeix el text, que en ressalta el seu alt poder calorífic "de l'ordre d'unes 5.000 kcal/kg aproximadament". El diari també destaca la comparativa amb la llenya seca afirmant que 10 kg de briquetes proporcionen la mateixa calor que 17 kg de llenya seca".

Igualment, especifica que si bé la llenya seca manté la temperatura de 38º durant unes 10 hores, les briquetes aguanten fins a 18 hores. No és la primera vegada que una publicació s'interessa per les briquetes de Palets Pla d'Urgell. L'any passat, la revista Eix Professional ja publicà un reportatge sobre aquest producte.Seguiu-nos a: 

 

La nostra web utilitza galetes per a què l'experiencia de navegació sigui òptima. Si continua navegant está acceptant la nostra política de galetes